Overige video's

Pizzette met roomkaas en fruit

10 gemiddeld lunch, snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 268 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g

Bereiden

  1. Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik in plaats van boter de olijfolie. Kneed de kruiden erdoorheen en laat rijzen zoals op de verpakking staat.
  2. Kneed het deeg na het rijzen nog eens door en vorm een dikke rol van het deeg. Snijd de rol in 10 gelijke stukken.
  3. Bestrooi het werkvlak met een beetje bloem en druk of rol de stukjes deeg uit tot dunne lapjes. Leg de lapjes op de bakplaat.
  4. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd het fruit in plakjes of partjes.
  5. Roer de roomkaas los met het ei en wat peper. Verdeel dit met de bolle kant van een lepel over de deeglapjes.
  6. Beleg de roomkaas met de uienringen en het fruit. Bestrooi met de hazelnoten en tijm en druppel er wat honing over.
  7. Bak de pizzette in het midden van de oven in circa 20 minuten goudbruin en knapperig.
Voedingswaarde p.p.
Energie 268 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.