Overige video's

Pizzahoorntjes

4 gemiddeld snack, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 6,2 g
Hoofdingrediënten Courgette (263) Mozzarella (148)

Bereiden

  1. Rol stukken stevig papier van 10x15 cm op als een hoorntje en zet vast met een nietje. Vouw het aluminiumfolie helemaal om de buitenkant heen en bestrijk met olie.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC en snijd het pizzadeeg in 4 gelijke stukken. Vouw het deeg om de aluminium hoorntjes heen en druk de randen goed vast met een beetje water.
  3. Leg de hoorntjes op een bakplaat en bak in de oven in 15-20 minuten gaar. Neem de deeghoorntjes uit de oven, maar schakel de oven niet uit.
  4. Neem de hoorntjes van de mal en zet ze met de open kant omhoog in de ovenvaste mokken. Vul met een beetje tomatensaus en vul op met ingrediënten naar keuze.
  5. Verdeel de mozzarella en geraspte kaas erover en bak de pizzahoorntjes in de mokken circa 10 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten. Bestrooi met de peterselie, rol in een servet en serveer direct.

Bereidingstip

Ook lekker als vulling van dit gerecht: champignons, rode ui, tonijn uit blik, salami en chorizo.

Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Vezels 5 g
Zout 6,2 g
Hoofdingrediënten Courgette (263) Mozzarella (148)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.