Overige video's

Pizza met zoete aardappel en gorgonzola

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1000 kcal
Koolhydraten 135 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
13 g
Vezels 10 g
Zout 6,6 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het pizzadeeg uit op de bakplaten. Schaaf de zoete aardappels met een kaasschaaf in dunne plakjes, verdeel over het deeg en bestrijk met olie.
  2. Bestrooi met de rozemarijn, zout en peper en bak de pizza's circa 20 minuten laag in de oven.
  3. Maak intussen de salade. Rooster de hazelnoten goudbruin in een droge, hete koekenpan.
  4. Klop de mosterd los met de honing en azijn en klop dan de olie erdoorheen. Schep de hazelnoten en uienringen erdoor.
  5. Neem de pizza's uit de oven en verkruimel de gorgonzola erboven. Bak de pizza's nog 5 minuten.
  6. Meng de spinazie met de dressing en breng op smaak met zout en peper. Serveer de salade bij de pizza met zoete aardappel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 1000 kcal
Koolhydraten 135 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
13 g
Vezels 10 g
Zout 6,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Jacqueline Vos 25-06-2018
Heerlijk en super simpel te maken.