Overige video's

Pizza met tonijn, paddenstoelen en mozzarella

Voedingswaarde p.p.
Energie 850 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
13 g
Print

Bereiden

  1. Begin met het pizzadeeg. Meng de gist en suiker met 200 ml lauwwarm water.
  2. Laat circa 10 minuten staan en roer tot een glad mengsel.
  3. Schep 400 gram bloem in een kom en maak in het midden een kuiltje.
  4. Giet de gistoplossing erin en voeg 3-4 eetlepels olie toe.
  5. Strooi 1 theelepel zout over de bloem. Meng en kneed in circa 10 minuten tot een elastisch deeg.
  6. Vorm 2 bollen van het deeg en laat ze afgedekt met een vochtige doek circa 30 minuten rijzen.
  7. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  8. Bestuif het werkvlak met bloem en rol de deegbollen uit tot 2 dunne pizzabodems.
  9. Leg ze op de bakplaat en bestrijk met de gezeefde tomaten. Bestrooi met de kruiden.
  10. Verdeel de rest van de vulling erover en bestrooi met de geraspte kaas.
  11. Bak de pizza's in de oven in 12-15 minuten gaar en krokant.
Voedingswaarde p.p.
Energie 850 kcal
Koolhydraten 81 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
41 g
13 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.