Overige video's

Pizza met olijf, tomaat, rucola, Parmezaan en mozzarella

Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
10 g
Print

Bereiden

  1. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Doe de tomatenblokjes in een kom, samen met de olijven. Bestrooi ze met zout en zwarte peper. Meng olijfolie en azijn door elkaar. Giet de helft van deze dressing bij de tomaten en olijven.
  3. Smeer de pizzabodems met het tomatenmengsel in en bestrooi ze met stukjes mozzarella. Meng de resterende dressing door de rucola. Houd een 1/3 deel van de rucola achter en verdeel de rest over de pizza. Strooi er flink wat geschaafde Parmezaanse kaas over. Bak de pizza in de oven in 15-20 minuten gaar.
  4. Verdeel er, vlak voor serveren, de resterende rucola en Parmezaanse kaas over.
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 84 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.