Overige video's

Pizza met gorgonzola, rode ui en pancetta

Voedingswaarde p.p.
Energie 950 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
18 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de pizzamix met de kaas, 2 eetlepels olijfolie en 250 ml water. Kneed met de mixer tot een samenhangend deeg.
  2. Fruit, voor de tomatensaus, de knoflook in de olijfolie. Voeg de tomaten en oregano of Italiaanse kruiden toe en smoor met het deksel op de pan tot een dikke saus. Pureer de saus en breng op smaak met zout en peper.
  3. Fruit intussen de uienringen in 2 eetlepels olijfolie.
  4. Kneed het deeg op een met bloem bestoven werkblad soepel en rol uit tot een ronde lap en snijd er minipizza's uit. Leg de pizzabodems op de bakplaat en bestrijk met pizzasaus.
  5. Verdeel de pancetta, uienringen en gorgonzola erover. Besprenkel met de rest van de olijfolie en bak de pizza's in circa 25 minuten goudbruin en gaar in de oven.
Voedingswaarde p.p.
Energie 950 kcal
Koolhydraten 87 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
54 g
18 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.