Overige video's

Pizza Emiliana

Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 3,5 g
Print

Bereiden

  1. Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C.
  3. Rol het deeg voor de pizza's uit.
  4. Vul de vormen of leg het deeg op de bakplaat en bestrijk met de olijfolie.
  5. Verdeel de mozzarella, basilicum, tomaatjes met de snijkant naar boven en de parmaham erover.
  6. Bak de pizza's in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin en gaar.
  7. Verdeel de rucola erover en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
  8. Besprenkel eventueel met nog een beetje olijfolie.

Bereidingstip

Bak de parmaham niet mee en verdeel deze voor het serveren samen met de rucola over de pizza.

Zie elders op de site voor het basisrecept voor pizzadeeg.

Voedingswaarde p.p.
Energie 900 kcal
Koolhydraten 93 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
12 g
Vezels 7 g
Zout 3,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.