Overige video's

Pizza-bites met tonijn

24 gemiddeld lunch, hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 210ºC. Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier uit de verpakking.
  2. Meng de gezeefde tomaten met de oregano en ricotta. Bestrijk het deeg hiermee.
  3. Meng de tonijn met de kappertjes, olijven en peper naar smaak en verdeel dit mengsel over de tomatensaus. Snijd de ansjovisfilets iets kleiner en verdeel ze over het tonijnmengsel.
  4. Bestrooi met de kaas en druk de vulling iets aan. Rol het belegde pizzadeeg vanaf de lange kant strak op.
  5. Snijd de deegrollen met een scherp mes in rolletjes van circa 3 cm breed. Leg als het deeg te zacht is om te snijden de deegrol kort in de koelkast of diepvries.
  6. Zet de pizzarolletjes met de snijkant naar boven naast elkaar in de vorm of ovenschaal. Bak de pizza-bites in het midden van de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Laat voor het serveren iets afkoelen.

Bereidingstip

Beleg het deeg van deze pizza-bites ook eens met rul gebakken rundergehakt met olijven en kruiden of neem blokjes salami in plaats van de tonijn.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.