Overige video's

Pizza bianca met citroen, ei en asperge

1 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 2195 kcal
Koolhydraten 145 g
Eiwit 90 g
Vet
Waarvan verzadigd
137 g
66 g
Vezels 7 g
Zout 12,1 g
Hoofdingrediënten Parmezaanse kaas (337)

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.

Bereiden

  1. Snijd de citroen in dunne plakjes.
  2. Verhit de olijfolie en bak hierin de citroenschijfjes circa 5 minuten aan beide kanten.
  3. Neem uit de pan.
  4. Bestrijk intussen de pizzabodem met de roomkaas en bestrooi met de helft van de Parmezaanse kaas.
  5. Bak de aspergetips circa 2 minuten in het bakvet op een hoge stand.
  6. Verdeel de asperges over de pizza en breek de eieren aan twee kanten boven de pizza.
  7. Bak de pizza in de oven in 7-9 minuten gaar.
  8. Bestrooi de pizza met de rest van de kaas, verdeel de citroenschijfjes erover en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 2195 kcal
Koolhydraten 145 g
Eiwit 90 g
Vet
Waarvan verzadigd
137 g
66 g
Vezels 7 g
Zout 12,1 g
Hoofdingrediënten Parmezaanse kaas (337)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.