Overige video's

Pittige wokgarnalen met sugarsnaps

Alle ingrediënten klaarzetten en wokken maar! Dit recept met pittige wokgarnalen en sugarsnaps staat in 20 minuten op tafel. Lekker, snel en makkelijk!
Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
19 g
Vezels 5 g
Zout 3,2 g
Print

Bereiden

  1. Pureer alle ingrediënten voor de boemboe tot een pasta. Kook de rijst. Kook de sugarsnaps 3 minuten. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de boemboe tot deze gaat geuren. Roer de kokosmelk erdoor en verwarm tot een saus. Schep de sugarsnaps, tomaatjes en garnalen erdoor en verwarm 3-4 minuten tot de garnalen gaar zijn. Serveer met de rijst.

Bereidingstip

Maak een dubbele portie boemboe en bewaar deze in een afgesloten bakje in de koelkast.

Neem reepjes kabeljauw in plaats van garnalen voor dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 910 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
48 g
19 g
Vezels 5 g
Zout 3,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.