Overige video's

Pittige visbouillon met zalmspies

4 eenvoudig voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (114)

Bereiden

  1. Verwarm de olie in een soeppan en fruit de citroengras en gember op lage stand zachtjes tot ze gaan geuren.
  2. Giet hier 1 liter kokend water op en voeg de bouillontabletten toe.
  3. Laat de bouillon op middelhoge stand 10 minuten trekken. Breng op smaak met vissaus.
  4. Voeg de bosui toe en draai de warmtebron uit. Giet de hete bouillon in kommen en knip er wat kervel boven.
  5. Rijg de plakjes zalm aan de spiesen en leg op elke kom een spies. Doop de zalm even in de soep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 90 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten Gerookte zalm (114)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.