Overige video's

Pittige pindasaus

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Ketjap (31)

Bereiden

  1. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de ui 1-2 minuten. Voeg de knoflook, de komijnpoeder (djinten) en de gemberpoeder (djahé) toe en fruit ½ minuut mee.
  2. Voeg de sambal, de ketjap en de pindakaas toe. Roerbak dit heel kort en voeg dan langzaam, al roerend, de warme (kokos)melk toe.
  3. Breng al roerend aan de kook en serveer direct. Deze pittige pindasaus smaakt lekker bij gekookte groenten, kroepoek en gegrilde saté.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Ketjap (31)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.