Overige video's

Pittige paprikasaus

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g

Bereiden

  1. Smoor de paprika's en rode peper met de gehakte knoflook 10 minuten in de olijfolie.
  2. Voeg de kippenbouillon toe en kook zachtjes 5 minuten.
  3. Pureer tot een saus en meng er de verse koriander en 2 eetlepels citroensap doorheen.
  4. Serveer de saus warm of koud bij geroosterd vlees, kip of vis.
Voedingswaarde p.p.
Energie 125 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 1 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.