Overige video's

Pittige mangochutney

2 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (408) Mango (133)

Bereiden

  1. Verwarm de azijn met de rode peper, knoflook, limoenrasp, suiker, komijn, kardemom en kaneel in een pan met dikke bodem.
  2. Voeg de mangoblokjes toe en kook onder af en toe roeren circa 20 minuten of tot de chutney is ingedikt.
  3. Schep de chutney in brandschone potten. Sluit ze af en laat ze omgekeerd afkoelen.
  4. Lekker bij vlees, kip en vis.

Variatie

Vervang kardemom door saffraan en blanke azijn door ciderazijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (408) Mango (133)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.