Overige video's

Pittige gehaktballen met gebakken mie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1090 kcal
Koolhydraten 108 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
13 g
Hoofdingrediënten Gehakt (22) Komkommer (225)

Bereiden

  1. Meng het gehakt met het ei, de paneermeel, de ketjap, de sambal, zout, peper en de ui. Vorm er balletjes van ter grootte van een pingpongbal.
  2. Verhit 3 eetlepels olie en bak de balletjes in 15 minuten rondom bruin en gaar. Wel intussen de bamikruiden.
  3. Kook de mie en giet deze af. Bereid de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Verhit de rest van de olie en roerbak hierin de bamikruiden en de roerbakgroenten circa 5 minuten.
  5. Voeg de mie toe en bak deze even mee. Serveer de mie met de gehaktballetjes, satésaus, komkommer en atjar.

Variatie

Vervang mie door rijst en bamikruiden door nasikruiden.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1090 kcal
Koolhydraten 108 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
50 g
13 g
Hoofdingrediënten Gehakt (22) Komkommer (225)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.