Overige video's

Pittige bouillon met noedels en biefreepjes

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 8 g
Zout 4 g

Bereiden

  1. Verhit de olie in een soeppan of wok en roerbak hierin de biefreepjes rondom lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  2. Verhit de bouillon en kook hierin de wortel 2-3 minuten. Schep de noedels, paksoi, rode peper en ketjap erdoor en kook zachtjes 2-3 minuten.
  3. Bestrooi de soep met de koriander. Serveer de Pittige bouillon met noedels met naanbrood.

Bereidingstip

Liever geen vlees? Kies dan voor groentbouillon en vervang de biefreepjes door reepjes omelet.

Vervang in dit recept de paksoi door spinazie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 8 g
Zout 4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.