Overige video's

Pita’s met kip, gegrilde aubergine en feta

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
10 g

Bereiden

  1. Meng in een keukenmachine 80 ml olijfolie met de oregano, munt, citroensap, knoflook en chilipeper.
  2. Breng op smaak met zout en peper en houd apart.
  3. Bestrijk de kipfilets rondom met olijfolie en gril in circa 6 minuten goudbruin en gaar.
  4. Leg de gegrilde kip op een bord, schep er 2 eetlepels muntsaus over en wrijf deze goed in.
  5. Bestrijk intussen ook de aubergineplakken aan beide kanten met olijfolie en gril de aubergine circa 4 minuten.
  6. Keer halverwege.
  7. Snijd de kipfilet in schuine plakken en serveer met de gegrilde aubergine, muntsaus en feta in een pitabroodje.
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 49 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.