Overige video's

Pitapuntjes met kip en hummus

4 gemiddeld hapje, snack
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de pitabroodjes horizontaal door en snijd de helften in vieren. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng de olijfolie met het paprikapoeder en bestrijk de snijkant van het brood ermee. Leg de puntjes met de oliekant naar boven op een bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in 10 minuten lichtbruin en krokant.
  3. Pureer de kikkererwten met de knoflook, de yoghurt, de chilipoeder, de gemalen koriander (ketoembar) en zout en peper tot een dikke pasta.
  4. Verdeel deze hummus over de pitapuntjes en leg daarop de kipfilet. Garneer met een blaadje koriander of bladselderij.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.