Overige video's

Pitapizza met tomaat, katenspek en rucola

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd de broodjes horizontaal door en leg ze met de snijvlakken naar boven naast elkaar op de bakplaat.
  2. Bestrijk de snijvlakken met pastasaus. Rooster de plakjes katenspek licht krokant in een droge hete koekenpan. Leg ze op de pastasaus op de broodjes.
  3. Leg daarop de kerstomaatjes met de snijkanten naar boven. Strooi de oregano en de kaas erover.
  4. Zet de pitapizza's circa 10 minuten in het midden van de oven. Serveer ze met een pluk rucola.

Wijnadvies

Tomaat en rucola houden bijzonder van Sauvignon Blanc. Veel keuze: Berg Schaduw, Jean Sablenay, Indomita en biologische Gamma.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.