Overige video's

Pitabroodjes met
 falafel en mangochutney

Op zoek naar een snel, vegetarisch gerecht voor doordeweeks? Ga dan voor deze pitabroodjes met falafel en mangochutney. Leftovers kun je bewaren voor de lunch, ideaal! Dit recept staat binnen 15 minuten op tafel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 2,8 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de falafel in circa 5 minuten gaar en goudbruin.
  2. Verwarm de pitabroodjes circa 4 minuten in de oven. Snijd de broodjes open, bestrijk ze met de chutney en vul met de falafel, komkommer, tomaat en feta. Maak af met extra mangochutney en koriander.

Bereidingstip

Dit broodje smaakt ook heel lekker met munt of basilicum.

Voedingswaarde p.p.
Energie 385 kcal
Koolhydraten 48 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 2,8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.