Overige video's

Pitabroodje met radijs en rosbief
Pitabroodje met radijs en rosbief
(0)

Pitabroodje met radijs en rosbief

Je kunt de smaak van knapperige radijsjes het best omschrijven als pittig of peperig. Gebruik de radijs eens als groente op je broodje tijdens de lunch! Zoals op dit pitabroodje.
Categorie lunch
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwarm de pitabroodjes circa 5 minuten in de oven en snijd ze open. Meng de roomkaas met de mierikswortel. Haal het loof van de radijsjes en houd apart. Houd 4 radijsjes apart en snijd de rest in dunne plakjes.
  2. Bestrijk de helften van de pitabroodjes met de roomkaas. Leg radijsloof op de onderkanten. Verdeel plakjes rosbief erover en bestrooi met zout en peper.
  3. Verdeel de plakjes radijs erover en vouw de broodjes dicht.

Bereidingstip

Vervang de pitabroodjes in dit recept door flatbread of volkoren triangelbroodjes.

Rooster de broodjes in een broodrooster in plaats van in de oven.

Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Vezels 1 g
Zout 0,9 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.