Overige video's

Pitabroodje met groenten

4 eenvoudig lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Besprenkel de broodjes met een beetje water en verwarm ze 5 minuten in de oven.
  2. Kook de peultjes 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  3. Rooster de noten in een droge hete koekenpan.
  4. Verhit de olie in een wok of hapjespan. Roerbak hierin de paprika, de Chinese kool, de bosui en de peultjes 3 minuten. Schep de sojasaus erdoor.
  5. Vul de pita's met het groentemengsel. Strooi de noten erover en serveer de chilisaus erbij.

Wijnadvies

Ronduit verrukkelijk met Verdicchio dei Castelli di Jesi Terrazzano. Denk ook aan de biologische Sauvignon Blanc van het Chileense Gamma. En de Sauvignon Blanc van Danie de Wet is evenmin te versmaden.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.