Overige video's

Pita met slablaadjes, feta en waterkershummus

4 eenvoudig lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Bevochtig de pitabroodjes en leg ze 5 minuten in de oven.
  2. Maal de kikkererwten met de knoflook en waterkers fijn in een keukenmachine.
  3. Giet 3 eetlepels olie en de yoghurt erbij en maal tot een gladde hummus. Breng op smaak met zout en (chili)peper.
  4. Meng de slablaadjes met de rest van de olijfolie, zout en peper.
  5. Snijd de pitabroodjes open en beleg ze met een lepel hummus en de feta.
  6. Leg er wat slablaadjes op, klap dicht en serveer direct.

Variatie

Vervang de waterkers eventueel door spinazie.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.