Overige video's

Pita-kiptosti

2 eenvoudig brunch, lunch, klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
9 g
Vezels 5 g
Zout 2,4 g

Bereiden

  1. Snijd de pitabroodjes open. Meng de Parmezaanse kaas met 4 eetlepels dressing en bestrijk de broodjes met dit mengsel.
  2. Verdeel de plakken kipfilet over een helft en leg hierop wat plakjes tomaat en bosui. Dek af met de andere broodhelften. Druk iets aan, bestrijk met olijfolie en rooster de pitatosti's 3-4 minuten in een sandwichmaker, tostiapparaat of gebruik een grillpan.
  3. Schep de rest van de dressing, tomaatjes en bosui door de sla en serveer deze salade bij de tosti's.

Bereidingstip

Bestrijk de pitabroodjes met 4 eetlepels pindakaas gemengd met 1 theelepel sambal oelek en leg daarop de gerookte kipfilet.

Vervang de tomaatjes in dit recept door plakjes mango.

Voedingswaarde p.p.
Energie 570 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
9 g
Vezels 5 g
Zout 2,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.