Overige video's

Pita 'fattoush' met gerookte zalm

4 eenvoudig brunch, lunch, klein gerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de pitabroodjes in tot envelopjes.
  2. Meng de slareepjes met de tomaatjes, komkommer, radijs en munt.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing door de salade.
  4. Vul de pitabroodjes met de salade en verdeel de zalmreepjes en feta erover.

Bereidingstip

Vervang de ijsbergsla in dit recept door romainesla of Chinese kool.

Voeg aan de dressing een mespuntje komijnpoeder (djinten) toe.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.