Overige video's

Pistachepesto met rucola

1 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 1740 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
160 g
30 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g

Bereiden

  1. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. Hak de rucola met de knoflook in een keukenmachine fijn.
  2. Voeg de pistachenoten toe en hak ze kort mee, maar niet helemaal fijn. Meng de Parmezaanse kaas erdoor. Giet de olijfolie er in een straaltje bij en meng goed.
  3. Breng de pesto eventueel op smaak met zout en peper. Lekker op geroosterd (stok)brood, ciabatta, bij kaas of vleeswaren.

Bereidingstip

Vervang de pistache- door walnoten.

Neem spinazie in plaats van rucola voor dit recept.

Serveer deze pesto ook eens bij soep, pasta of risotto.

Voedingswaarde p.p.
Energie 1740 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
160 g
30 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.