Overige video's

Pistachemakarons met vanillecrème

26 gemiddeld nagerecht, gebak, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Meng de noten met 125 g basterdsuiker en de sinaasappelrasp.
  2. Zeef de bloem erboven en schep deze erdoor.
  3. Klop de eiwitten met de rest van de basterdsuiker in een vetvrije kom stevig, maar niet helemaal stijf. Spatel het luchtig door het notenmengsel.
  4. Schep, met voldoende tussenruimte, rondjes van 4-5 cm van het beslag op twee met bakpapier beklede bakplaten.
  5. Bak de koekjes in 10-12 minuten luchtig en lichtbruin en stevig aan de onderkant. Laat ze 10 minuten afkoelen voordat ze met een spatel van het blik gehaald worden.
  6. Klop de mascarpone los met het merg van het vanillestokje.
  7. Bestrijk de onderkant van een koud koekje dik met de crème en zet een andere koekje er met de onderkant op.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.