Overige video's

Pistacheburgers met kaasdip

4 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwijder de zaadlijsten van de paprika en steek sterretjes uit het vruchtvlees. Houd apart. Meng de ingrediënten voor de kaasdip.
  2. Pureer de noten grof met de kikkererwten, het ei, de bladselderij, zout en peper. Vorm er met vochtige handen burgertjes van.
  3. Verhit steeds 1 eetlepel olie in een gourmetpannetje en bak de pistacheburgers in 3-4 minuten per kant goudbruin.
  4. Leg een paprikaster, eventueel kort meegebakken, erop. Schep wat van de kaasdip erop en garneer met nog wat gehakte noten en parmezaan. Serveer de rest van de kaasdip erbij.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.