Overige video's

Pintxo’s met geroosterde paprika, feta en walnootcrumble

Op zoek naar lekkere recepten voor vegetarische pintxo’s? Deze stokbroodjes met geroosterde paprika, feta en walnootcrumble zijn heerlijk om te serveren tijdens de borrel.
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 4 g
Zout 3,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak in een keukenmachine de peterselie, walnoten en knoflook tot een grove crumble. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Snijd de ciabatta in plakken en bestrijk met olijfolie. Verhit de grillpan en rooster het brood tot er aan beide kanten mooie grillstrepen ontstaan. Leg een reep geroosterde paprika op een plak ciabatta. Leg een blokje feta erop en steek vast met een prikker. Bestrooi met de walnotencrumble.

Wijnadvies

Serveer bij deze pintxo's een krachtige Spaanse Vega Libre Rosado.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 4 g
Zout 3,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.