Overige video's

Pineapple sorbet & spicy chocolate

4 gemiddeld desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0 g

Voorbereiden

Laat de blokjes ananas 2-3 uur (of 1 nacht) van tevoren helemaal bevriezen. Smelt de chocolade au bain-marie tot er nog wat kleine stukjes te zien zijn en neem de kom van de pan. Klop de chocolade met een garde door tot alles is gesmolten. Giet de chocolade op een stuk bakpapier en strijk gelijkmatig uit. Bestrooi met de kokos, amandelen en chilipeper en laat hard worden. Maal de bevroren ananas in een keukenmachine tot een fijne sorbet en vries in een (afsluitbare) bak in.

Bereiden

  1. Breek de chocolade in stukken. Schep bolletjes van de ananassorbet en serveer in ijskoude kommetjes.
  2. Steek er een paar stukken chocolade in.

Wijnadvies

Castillo de las Almenas en ananas: een superieure combinatie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.