Overige video's

Pindasoep met zoete aardappel

Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een ruime (soep) pan en fruit hierin de ui, knoflook en gember 2-3 minuten.
  2. Voeg de paprika en zoete aardappelblokjes toe en bak circa 3 minuten mee.
  3. Bestrooi met de cayennepeper en voeg de tomatenblokjes toe. Bak alles nog een minuut.
  4. Los het groentebouillontablet op in 1 liter heet water en giet in de pan. Breng de soep tegen de kook en laat 5 minuten zachtjes sudderen met het deksel op de pan.
  5. Roer de pindasaus er lepel voor lepel door. Roer goed zodat de saus oplost en de soep bindt.
  6. Verdeel de soep over diepe kommen en roer de kokosmelk erdoorheen.
  7. Bestrooi met de pinda's en serveer met een partje limoen.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.