Overige video's

Pindakaas-havermout-banaankoekjes

15 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Meng het lijnzaad met 3 eetlepels warm water. Prak de bananen fijn in een grote kom.
  3. Voeg lijnzaad en pindakaas toe en meng goed.
  4. Voeg dan de bloem, havermout, bak- en kaneelpoeder, kokos en rozijnen toe en roer alles goed door elkaar.
  5. Vorm kleine hoopjes beslag op de bakplaat.
  6. Bak de koekjes in het midden van de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Dora van Dijk 17-03-2019
De koekjes blijven zeer zacht en missen een lekkere bite. Misschien beter om een ei aan het recept toe te voegen?