Overige video's

Pikante Thaise pepersaus

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (397)

Voorbereiden

Meng de rode peper met de (witte) balsamicoazijn, teentjes knoflook en 1 theelepel zout. Laat dit mengsel circa 1/2 dag staan.

Bereiden

  1. Verhit een pan en voeg het pepermengsel en de rietsuiker toe. Breng aan de kook en laat 5-10 minuten pruttelen.
  2. Laat afkoelen en pureer met een staafmixer tot een saus. Wrijf de saus eventueel door een fijne zeef.
  3. Vul een schone pot of fles met de saus en bewaar in de koelkast
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (397)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.