Overige video's

Pikante schnitzelreepjes met mie en paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Hoofdingrediënten Paksoi (39)

Bereiden

  1. Sla de schnitzels tussen twee stukjes vershoudfolie wat platter en snijd het vlees in dunne repen. Vermeng de sambal met de olie en schep dit door het vlees. Laat even intrekken.
  2. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Spoel de mie af onder stromend water en laat uitlekken.
  3. Roerbak de schnitzelreepjes in een wok op hoge stand in een paar minuten bruin. Voeg de paksoi, bosui en mie toe en laat op lage stand al omscheppend meebakken. Maak het gerecht af met de sesamzaadjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Hoofdingrediënten Paksoi (39)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.