Overige video's

Pikante rundvleescurry

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
6 g
Hoofdingrediënten Aubergine (127)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 150°C. Verwarm het bakproduct in een zware ovenbestendige pan. Schud de blokjes vlees om met bloem en bak ze in porties om en om bruin.
  2. Neem al het vlees uit de pan en fruit de uienringen in het overgebleven bakvet.
  3. Voeg de currypasta toe en roerbak een paar minuten op een lage stand.
  4. Doe al het vlees weer terug in de pan en roer alles goed om. Voeg genoeg water toe tot het vlees net onder staat. Breng al roerend aan de kook en zet de pan goed afgedekt in de oven. Laat circa 2 uur sudderen.
  5. Bak intussen de aubergine in de olie rondom bruin. Voeg de aubergine na 1,5 uur sudderen toe aan de curry.
  6. Lekker met rijst en een salade van rode uien en koriander.

Bereidingstip

Lekker met gebakken appels erbij. Je kunt ook wat appel aan de curry toevoegen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
6 g
Hoofdingrediënten Aubergine (127)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.