Overige video's

Pikante rijstsalade met mango en pinda’s

Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 0,1 g
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst, giet af en laat uitgespreid afkoelen. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan of wok en bak hierin de rode peper met de ketjap en pinda's 1-2 minuten op een lage stand.
  2. Schep de gebakken pinda's met de bosui en mango door de rijst.
  3. Klop het limoensap met de basterdsuiker en gember door elkaar en klop de rest van de olie erdoor. Schep deze dressing door de salade. Serveer deze pikante rijstsalade met mango en pinda's met kroepoek.
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 83 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Marieke 03-08-2020
Deze salade is ieder keer een groot succes. Zelf gebruik ik pinda’s teriyaki voor meer smaak en iets meer ketjap.
Jansmaha 16-09-2018
Erg lekker! Ik doe er nog een paprika door voor wat meer vitamines.