Overige video's

Pikante rijstsalade met kipsaté

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 980 kcal
Koolhydraten 137 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 2,6 g

Bereiden

  1. Kook de rijst in water met het bouillonblokje. Giet af en laat op een wijde schaal afkoelen tot lauwwarm. Verhit intussen 1 eetlepel olie en bak de kipfilet in circa 10 minuten om en om gaar.
  2. Meng de rijst met de ananas, mais, bosui en rode peper. Klop de rest van de olie, het limoensap en de sambal door elkaar en schep door de rijstsalade.
  3. Verwarm de satésaus en schep de gebakken kip erdoor. Warm nog 2 minuten door. Serveer de pikante rijstsalade met de kipsaté en verkruimel de emping erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 980 kcal
Koolhydraten 137 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
6 g
Vezels 10 g
Zout 2,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.