Overige video's

Pikante nectarinesalsa met oosterse speklapjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Print

Voorbereiden

Snijd de nectarines in heel kleine blokjes. Meng dit fruit met de rode peper, munt, gember, limoenrasp en -sap. Laat afgedekt circa 30 minuten intrekken. Klop intussen de ketjap met de azijn, knoflook en 1 eetlepel water door elkaar en giet dit over de speklapjes in een schaal. Wentel het vlees een paar keer in de marinade en laat afgedekt circa 30 minuten marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Verhit de olie in een grillpan en dep het vlees droog met keukenpapier. Rooster het spek in circa 3 minuten per kant gaar.
  2. Schep de nectarinesalsa om en serveer bij de speklapjes. Lekker met witte rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
8 g
Vezels 1 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.