Overige video's

Pikante gado gado met omeletreepjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
7 g

Bereiden

  1. Kook de rijst. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf lange linten over de lengte van de winterpeen. Doe hetzelfde met de komkommer.
  2. Kook de bonen in ruim water circa 5 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de spitskool en de wortelslierten toe. Giet af en houd warm.
  3. Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de ketjap. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin een omelet van de eieren. Doe over op een bord, rol op en snijd in dunne reepjes.
  4. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Verdeel de rijst over diepe borden en schep het spitskoolmengsel erover.
  6. Meng de komkommer, taugé en omeletreepjes en verdeel over de spitskool.
  7. Bestrooi met bosuitjes en gebakken uitjes en steek de cassave ertussen. Serveer met de satésaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 800 kcal
Koolhydraten 105 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.