Overige video's

Pikante dipper van geroosterde paprika en pistachenoten
Pikante dipper van geroosterde paprika en pistachenoten
(0)

Pikante dipper van geroosterde paprika en pistachenoten

Dippen is altijd goed tijdens een borrel. Gebruik wortels, komkommer, bleekselderij en tortillawraps in combinatie met zelfgemaakte dipper. Succes gegarandeerd!
Categorie snack
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Maal voor de dipper de paprika met de pistachenoten, rode peper, knoflook en 2 eetlepels olijfolie met een keukenmachine of staafmixer tot een smeuïge pasta. Breng op smaak met zout.
  2. Snijd de groenten in repen. Bestrijk de tortillawraps met olijfolie en bak knapperig. Serveer de dipper met de groenten en de wraps.

Bereidingstip

Gril zelf de paprika's voor de dipper. Bestrijk ze met olie en rooster circa 20 minuten hoog in de oven op 220ºC.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.