Overige video's

Pikante auberginesalade met geitenkaas en dadels

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Print

Bereiden

  1. Rooster de cashewnoten in een droge, hete koekenpan. Hak ze grof en houd apart.
  2. Verwarm de oven voor op 170ºC. Meng de aubergineblokjes met 4 eetlepels olie en de sambal.
  3. Rooster de aubergine op een bakplaat circa 30 minuten in de oven, tot de aubergine zacht is. Schep de blokjes halverwege de baktijd om.
  4. Meng de rest van de olie met de azijn en hussel de veldsla erdoor. Leg de sla op een schaal en verdeel de aubergine erover.
  5. Bestrooi de salade met de dadels, geitenkaas en cashewnoten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
24 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.