Overige video's

Pikante asperges uit de wok

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd een stukje van de onderkant van de asperges af. Verdeel de asperges in schuine stukjes van 5-6 cm.
  2. Verhit de olie in een wok. Roerbak hierin de asperges, de prei, de gember, de knoflook en de peper 4 minuten.
  3. Voeg de ketjap en bouillon toe en verwarm op een hoge stand 4 minuten zodat het vocht wat verdampt.
  4. Rooster intussen de noten in een droge hete koekenpan. Strooi de noten over het gerecht.

Bereidingstip

Lekker met eiermie of mihoen.

Variatie

Vervang prei door 75 gram taugé en schep deze vlak voor het serveren door het gerecht.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.