Overige video's

Piadine

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Kneed een soepel deeg van de bloem, Italiaanse kruiden, 180 ml lauwwarm water, 2 eetlepels olijfolie en een snuf zout. Kneed het deeg minimaal 5 minuten door en laat dan afgedekt rusten.
  2. Verdeel het deeg in 8 gelijke stukjes en rol er balletjes van. Rol de balletjes op een met bloem bestoven werkvlak uit tot dunne lapjes en bak ze om en om in een hete koekenpan met een paar druppels olie.
  3. Laat afkoelen tot lauwwarm of houd ze warm onder een doek. Beleg eventueel met kaas, klap dubbel en laat de kaas smelten in de pan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Kim 20-02-2020
De verhouding vocht/bloem in het recept klopt niet, Je krijgt hiermee een soort pannenkoekenbeslag waar je geen bolletjes van kunt maken. Als je ongeveer 200 gram extra bloem toevoegt krijg je een deeg dat je kunt kneden en waar je platte broodjes van kunt maken. Het resultaat is dan heel lekker.