Overige video's

Pho met knapperige spekreepjes en paksoi

Op zoek naar een goed recept voor pho? Pho is een goedgevulde maaltijdsoep uit Vietnam. Deze variant maak je met mihoen en paksoi. Lekker als lunch, maar ook als avondmaaltijd!
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
15 g
Vezels 3 g
Zout 5,6 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de bouillon in een soeppan en voeg de sojasaus, gember, vissaus en steranijs toe. Laat pruttelen.
  2. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de speklapreepjes in circa 8 minuten goudbruin en knapperig. Voeg de ketjap toe en bak nog 2 minuten.
  3. Verwijder de steranijs uit de soeppan. Voeg vervolgens de mihoen, paksoi en peultjes toe aan de soep en laat nog 4 minuten koken. Schep de soep in kommen en schep de knapperige spekreepjes erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 73 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
15 g
Vezels 3 g
Zout 5,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.