Overige video's

Pho met biefstuk

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de bouillon in een soeppan en voeg de sojasaus, gember, kruidnagels, steranijs, knoflook en het kaneelstokje toe. Laat circa 30 minuten pruttelen op een lage stand.
  2. Kook intussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Neem de pan van de warmtebron en giet de bouillon door een zeef zodat alleen de vloeistof overblijft.
  4. Schenk de bouillon terug in de pan, voeg de vissaus, biefstuk en broccoli toe en kook deze circa 3 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel de mihoen over 4 grote kommen en schep de bouillon met de biefstukreepjes en broccoli erop.
  6. Serveer de soep met de rode peper, koriander en bosui.

Wijnadvies

Sensas rosé.

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
4 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Aziza 25-10-2019
Wij houden thuis heel erg van Aziatisch eten. Dit recept heb ik toevallig vandaag gemaakt, en och wat was het ongelofelijk lekker!! Zeker voor herhaling vatbaar!