Overige video's

Peultjes uit de wok met sesamdressing

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de peultjes 2 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Verhit de arachideolie in een wok en bak hierin de paprika en de knoflook 2-3 minuten.
  3. Voeg de sesamolie en de peultjes toe en roerbak 2-3 minuten mee.
  4. Schep de taugé en de sojasaus erdoor en verwarm 1-2 minuten.
  5. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin. Bestrooi de peultjes met het sesamzaad. Lekker met kipfilet of biefstuk.

Variatie

Laat het sesamzaad eventueel weg. Vervang de peultjes door sugarsnaps. In plaats van taugé kun je ook alfalfa gebruiken. Verdeel dit zonder te verwarmen over het gerecht.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.