Overige video's

Peultjes met zachtgekookt ei
Peultjes met zachtgekookt ei
(0)

Peultjes met zachtgekookt ei

Lunchinspiratie nodig? Maak eens deze peultjes salade met een zachtgekookt ei. Snel klaar, origineel en ook nog eens voedzaam.
Categorie lunch, klein gerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g

Bereiden

  1. Houd 1 theelepel peterselie en 2 theelepels Parmezaanse kaas apart voor de garnering. Snijd de peultjes in de lengte heel fijn. Meng met het citroensap, de overige peterselie, overige Parmezaanse kaas en olijfolie.
  2. Kook de eieren in 4-5 minuten zacht. Rooster het brood. Maak een nestje van de peultjes en leg het ei in het midden. Bestrooi met de achtergehouden peterselie en Parmezaanse kaas. Serveer met het brood.

Voedingswaarde p.p.
Energie 260 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
4 g
Vezels 4 g
Zout 0,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.