Overige video's

Peultjes met sinaasappel en munt

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Rasp van 1 sinaasappel de schil. Schil de sinaasappels en snijd partjes uit de vliezen.
  2. Kook de peultjes 3 minuten met zout. Giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de bosui 1-2 minuten. Blus af met sherry of witte wijn.
  4. Meng de crème fraîche met sinaasappelrasp, honing en de helft van de munt.
  5. Schep de peultjes door de bosui en verwarm. Voeg de sinaasappelpartjes toe.
  6. Serveer de peultjes bestrooid met de rest van de munt en de crème fraîche.
  7. Lekker met geroosterde kip(filets).

Variatie

In plaats van peultjes zijn verse doperwten, tuinbonen of sperziebonen ook lekker.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.