Overige video's

Peultjes met komkommer en biefreepjes in oestersaus

Wokken betekent: lekker snel klaar! Dit recept met peultjes, komkommer en biefreepjes staat binnen 15 minuten op tafel. Leftovers eet je makkelijk de volgende dag tijdens de lunch op.
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 4 g
Zout 2,6 g
Print

Bereiden

  1. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart. Bereid de mie en roer deze na 1 minuut los met een vork.
  2. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en roerbak hierin de biefstuk, peultjes, knoflook en rode peper 2-4 minuten. Giet de mie af en meng met de overige olie.
  3. Voeg de komkommer en oestersaus toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut tot alles warm is. Serveer in een kom met de mie en bestrooi met de sesam.
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Vezels 4 g
Zout 2,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.