Overige video's

Petitfours

12 eenvoudig desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Hoofdingrediënten Roomkaas (95) Mascarpone (120)

Bereiden

  1. Steek met een glas cirkels uit de cakeplakken. Besprenkel met een likeur naar keuze.
  2. Bestrijk 8 plakjes cake met een laagje roomkaas of mascarpone. Stapel 2 besmeerde cirkels op elkaar en dek af met de laatste.
  3. Rol witte fondant uit tot een dunne lap en steek er grotere cirkels uit. Bekleed hier de stapeltaartjes mee en snijd de randjes bij.
  4. Of bestuif de taartjes met poedersuiker in plaats van fondant. Versier de petitfours eventueel met sterren en boompjes van gekleurde marsepein.
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
4 g
Hoofdingrediënten Roomkaas (95) Mascarpone (120)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.